V zahradě rozkoší
V zahradě rozkoší
tygr s tygřicí jsou láskou rozdrápaní
kdo se k nim přidá
ten i zhyne
nuž krev je všade
a vsákne do jezerního lotosu
který nachýleně vypučí
než odkvete hluboce
ale kam ty paprsčité mandličky
tomuto střetnutí dají slovo
dají slib
raději nevědět, co plaší cit
sýček zpívá bosí Hú Hú
jenž tma nedozrála z hvězd snění o nich
nepolíbené červánky rtových mašlí.
Uf, jsme v tom nevinní !
Přečteno 121x
Tipy 16
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, Marťas9, zase já, cappuccinogirl, Kubíno, Anfádis, Psavec, Ophelia81, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)