foto: Merlin Lightpainting
I TOHLE JE LÁSKA
nenech mě padat do propasti šílenství
nenech mě brodit se bahnem bezmocnosti
nenech mě jít spát s erekcí
ty topoříš mě celý den
vím, ty smíš
máš na to licenci
můj mozek masturbuje
slzy valily se jí jako hrachy
uvolňovaly všechny ty její strachy
však pozdě je
pomalu mizí mi erekce
co jsem to jen za herce!
neřekla nic
usnula spánkem spravedlivých
ulehnul jsem vedle ní
a políbil její nahé rameno
už jiná nebude
a přesto neměnil bych za nic na světě
usínal jsem s duší dítěte
vzbudilo nás až ranní svítání
I tohle je láska
ahoj Koala, je čtvrt na tři a já si Tě tu otvírám jednoho po druhém...pomalu dostávám se do euforie, to vždycky něco provedu...
tohle je úplná invaze Koalů, a to prej jsi ohroženej soudruh...děkuju moc, jsem nadšen...dobrou, v
23.08.2024 02:27:47 | mapato
Tohle je paráda! Pro mě snad jediná piha na kráse - rým "hrachy - strachy".
No a samozřejmě úžasná fotka...
22.08.2024 16:27:23 | Koala
...ano, i tohle je láska...
a tvá báseň laská
vzbuzuje silný emoce
ty plynou jak voda v horským potoce
u ní klidněji...u tebe - pěkně divoce:-)
Moc hezký dílko, příteli*
26.07.2024 20:39:03 | cappuccinogirl
jahody snům lahodí, milá capučínko...u srdce je mi blaho, děkuju. přítelkyně drahá
na Tvůj komentík těším se
už od samého rána...propánajána!
krásný den, v
27.07.2024 12:09:27 | mapato