jitra
jsou jitra strachu
jestli ještě žije láska na zemi
jsou jitra chladná v čekajícím nachu
kdy se ptáme jsme-li ještě my
a jsou jitra hvězdáře
a jitra slunce
paprsky mající v místě nový den
aspoň hřející jsoucno
kdy děkování chrání kvítka slov
ještě se přitulit a sdílet dýchání
vážit si okamžiku
její lásky
že ještě jsou
jitra jsou jitra
andělé
lipové diáře
ty
ještě věří že budeme i zítra
někdy jsou jitra bez
pastelky a omalovánky
jsou jitra na podzim v zimě i na jaře
a léto je zase naděje
že rozkvete růže potěšena rosou
zavoní esence jiter
ještě smíme zachumlat se
obklopit sny
najít báseň básně
liter
a jsou jitra jsou
Přečteno 104x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Psavec, Kubíno, zase já, jort1, Iva Husárková, Sonador, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)