Dlužím ti
Anotace: Tak a je dohráno.Brečel jsi? Já ano!
Dlužím ti smutek, jímž obklopils mě celou
pach síry, kterou tvoje srdce dští
rány, které sázels vždy znovu se vší silou
do mých snů a do mých nadějí
Dlužím ti samotu čtyř prázdných zdí
probdělé noci, kdy slzí neubývá
dlužím ti hořkost, co do ticha tu zní
potoky krve a slova jen černobílá
Dlužím ti zmatek, cos ve mně způsobil
dlužím a vrátím vše jak se sluší
z posledních sil teď city stavím na odiv
služ peklu dobře svou prokletou duší!
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
Komentáře (3)
Komentujících (3)