Buď mou dvojí krví
Krása oděla se
do rtů nahé poezie
tu srdcebolnou siluetu
rozžhavených polibků
a třísla byla něžnivě tak vlhká
když jsem po nich prstem melodicky přejížděl
a tys mi šeptla
že se lunou vznášíš
a já tomu moc nerozuměl
ta půlnoční hodina mne vášnivě někam odhodila
Ach, kde mám oči
na tobě a jen na tobě v písečné kůži
tady řeka, co šumí Ochoch Oh
neplač pod nejtiššími hvězdami
tlumočí na nás leklé satény
abychom o tom zářivě snili
a milovali vůni lásky do skonání
její nebetyčné svobody.
Buď mou dvojí krví
a neuleť, padl bych jak balvan bojným skalám.
Přečteno 136x
Tipy 23
Poslední tipující: Aramgad, IronDodo, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., Jan Kacíř, Iva Husárková, Psavec, cappuccinogirl, LeSeek, zase já, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)