- mezi námi to zajiskřilo -

- mezi námi to zajiskřilo -

- mezi námi to zajiskřilo -

naše pohledy se setkaly
viděli jsme se v povzdálí

setkaly se naše pohledy
něco to napovídalo

něco v nich zajiskřilo
a ne málo

pozdravili jsme se
a láska začala

láska začala
protože jsme to cítili oba

ty a já
já a ty

od té doby ti nosím květy
hlavně každé jaro šeřík

šeřík který vůni má okouzlující
krásnými fialkovými barvami hrající

naše láska je tu stále
cítíme se šťastně spolu dokonale

To je oč tu kráčí naše láska
naše láska nadevše stačí

naše láska spojení dvou v jedno

naše láska

naše láska



Spisovatel AKras

Autor Akras, 13.08.2024
Přečteno 113x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Iva Husárková, Spes gregis, Ž.l.u.ť.á.k., Koralína, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jiskřit a v přírodě? Tak pozor na nechtěné vzplanutí suchých porostů...:-)

13.08.2024 12:00:09 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí