Už u prvních dvou veršíků jsem se, relativně na dlouho, zarazil. Pokud on zemřel, říkám si, tak proč se nevyplakat? Další možnost vidím jen tu, že nikdy nikdo nebyl, že snad autorka (jako malý princ) má svou planetku, kde je takto dokonale sama?... No, jsou různé básně o samotě... jsou vůbec různé básně. Myslím, že více tajemství by neškodilo, třebaže od začátku je vlastně celá "věc" jasná, ovšem závěr prozrazuje i to, co neměl.
18.08.2024 14:57:32 | jarynn
Ono to není báseň,
ale obraz na stěně.
Abstrakce uvnitř i vně
ve vlastním vesmíru.
Mlčení i bolest v gejzíru.
Vyjádření v intimním prostoru.
18.08.2024 15:06:49 | mkinka