V srdci téhle noci
Dva mladí, co zatím nepotkali se
On oči má jen pro ni
Ona s ústy, co šeptají mu, neviditelné sliby
Oba s doteky, co dotknout by se chtěli
A slovy, která nevyslovili
Na křídlech téhle noci, která se lámou pod jejich tíhou
Plují dva obzory, co nepotkaly se
Její vlasy, pro něho nebeská mana
Jeho ruce, co by jí sevřít chtěli
Chytají noční motýly, co ve tmě uletěly
V zrcadle lásky, téhle noci
Jsem zrcadlo, co odráží jejich tváře
Jsem láska, co zůstává před branami
Nechci být tím mužem, co ostýchá se
Nechci být tou ženou, co vše tají
Každý polibek, který nebyl
Každý pohled, co zůstal neviděný
Jsou jako stíny, co brzy zmizí
Jsou jako ptáčata, co nevylíhla se
Chtěli se milovat, ale zůstali před branami
V bludišti, co stalo se jejich pastí
A láska jako písek, co protekl jim mezi prsty
Nedotknuti, nepolíbeni, sami
Oba v srdci, zůstanou mi navždy
Dvě ptáčata, co touží po svých tělech
A láska, co rozplynula se
V jejich pohledech