- Jsme dokonalý pár -

- Jsme dokonalý pár -

- Jsme dokonalý pár -

Jsme dokonalý pár, co vše zvládne
co vše zvládne levou zadní

co vše zvládne hořkosti i slasti
co vše zvládne bravůrně

co vše zvládne nádherně a s přehledem
co vše zvládne s úplným nadhledem

jsme prostě pár No.1 který se našel
a ve velkou lásku vzešel

ve velkou lásku vzešel a zahořel

Tak to je a bude dlouze
My dva jsme spolu dlouze

O naše city není nouze
líbáme se a dotýkáme něžně

tak něžně že husina naskakuje
husina naskakuje při dotycích

dotycích tak jemných
dotycích tak jemných

Taková je naše Láska

 



Spisovatel AKras

Autor Akras, 22.08.2024
Přečteno 66x
Tipy 6
Poslední tipující: karolinakarol, jort1, Iva Husárková, mkinka, Ž.l.u.ť.á.k.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí