Anotace: A troška fyziky.
Tahle básnička mě něčím irituje, asi pro ta f – filozofii a fyziku, protože takhle už jsem lásku taky rozebírala, ale došla jsem k jinému závěru. Tohle je moc hezké vyznání, a tak ho tu nebudu dávat, abych nekazila atmosféru.
10.04.2007 10:46:00 | Rádoby zoufalá