Ze smutného stýskání vzniklo pěkné dílko.
Skvělá je otázka: "Jsi minulost či přítomnost?".
05.09.2024 19:48:17 | Koala
.....Ten název mi připomněl jednu mou starou....hodně starou.....i když...stesk mě
někdy přepadne...není to smutek,ale stesk...Ji.
https://www.liter.cz/poezievproze-zivot-834209-cist
02.09.2024 18:58:01 | jitoush
..až jednou dáme kávu do mlýnku
tak zameleme spolu - v souladu
- ona se rozvoní až k nebesům
a vždy vyvolá milou vzpomínku
kdy u našeho stolu - snivě, bez hladu
dáme si ochutnávku -sobě, kávě, rtům
02.09.2024 10:17:34 | šuměnka
ST tvé smuténce, Mkinko, nedá se nevcítit, když duše a srdce pláčou*
02.09.2024 02:20:26 | cappuccinogirl