Anotace: Jednou mi přistál první verš jako prostý popisek fotky od kamaráda. Věci vzaly jiný spád a už jsem nikdy nenašla sílu veršovánku přepracovat, nese příliš mnoho vzpomínek.
Většinou neřeším velká písmena na začátku každého verše, ale když už uděláš na konci jednoho čárku, asi by si ten druhý zasloužil začít malým písmenkem:-)
Jinak dobrý.
13.09.2024 22:50:24 | Ž.l.u.ť.á.k.