...
Hledám tě, nepřicházíš
tuším ze všech stran
jak v přestrojení se plížíš
abys mě překvapila
obrys proti večernímu nebi
v hemžení na mostech
v koruně stromu uprostřed ticha
v kapkách padáš z jeřábu
jehož se nedotkla ruka
jsi kdesi zde
v mé blízkosti
podivuhodně bílá ve tmě
rozpálená a hebká
jak čerstvě pečený chléb
Přečteno 95x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, jitoush, jort1, šuměnka, Anfádis, Jiří I.Zahradník, Sonador, zase já, Pampalini, ...
Komentáře (11)
Komentujících (6)