Stesk

Stesk

Stesk
Nikdo nedokáže osušit slzy v očích mých,
Nikdo nevrátí mi můj smích.
Je mi smutno srdce svírá pěst tak tvrdá,
stalo se co nemělo se stát.
Noc je dlouhá, myšlenky zlé, spát se nedá.
Vím, že jsi mě měl moc rád.
Toužila jsem vždycky s tebou žít.
vedle tebe má lásko klidně a v bezpečí spát.
Povídat si s tebou a vesele se smát,
tančit a být šťastná. Láska má tu moc.
Pár okamžiků a vše je v nenávratnu.
Zbyly jen slzy a ta nelítostná bolest, bezmoc.
Nechápu jak přežiju tvoji smrt a zvládnu.
Lásko má největší, jak bez tebe mám žít
ptám se každou noc.
Já měla sedět v tom autě s tebou.
Vzpomínky mě bolí, mrazí a zebou.
Musím žít sama ve své smutné samotě,
bez tvé lásky. úsměvu, pohlazení.
Útěku z té šílené bolesti není.
Už nemám šanci s tebou šťastně žít,
musím hořkost té samoty stesku pít.
Nedá se ten okamžik smrti vzít zpět.
Moc těžko se to dá vydržet.
Už tady nejsi a nikdy se už ke mě nevrátíš
ani mé zoufalství neslyšíš
Že na tebe nikdy v životě nezapomenu, víš.
Na krásné chvíle štěstí s tebou budu do své smrti vzpomínat
a až do své milosrdné smrti tě budu lásko má milovat.
Autor IvanaAnnam, 27.09.2024
Přečteno 63x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí