Dotyk věků
Anotace: něha vtisknutá do písku na Pampelonne
ve vaně horké jako tvé tělo
bublinky obkreslují křivky
plamen čajové svíčky
vlhká pusa na čelo
stmelí nás
slzy
stmelí náš
porouchaný svět
chybí ti máma
a mně zase táta
pojďme splácat lásku
náš zámek z bláta
budeme se milovat
nahoře v bytě po dědovi
jako tví rodiče
před dvaceti lety
s lahví vína ze Saint Tropez
mezi palmami
nebo v chladném Liberci
máme se stejně rádi
tak jako v červenci
Přečteno 97x
Tipy 22
Poslední tipující: LaBruja, jitoush, IronDodo, Emily Říhová, jort1, Jiří I.Zahradník, Gaspi03, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, zde.neck, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)