jeDEN

jeDEN

Mluvím k nejkrásnější noci.
K tobě, no... nemohu si pomoci.
Ani nemusím, když pomáhá mi tě milovat.
Ať už ve snech, dnech, rýmech,
hladim Tě, když už přijde chvíle spát.
Dívám se Ti na kraj spodního rtu,
pak dole v pohledu tvém chci vstát.
Líbám, tak nechej se líbat.
Dyť víš, ve vzácnosti si můžeme navždy zůstat.
Proč? Nejsme jeden je nás víc.
Jiný je každý den týden měsíc.
S rokem pak plyne život to je prostě čas.
Attack ten
Kolik? Těch nejkrásnějších pocitů znáš.
JeDEN.
Tvůj i můj. Ten co je v nás.
Autor zde.neck, 01.10.2024
Přečteno 50x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, Jiří I.Zahradník, Gaspi03, mkinka, Iness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí