taJEMNÁ
Píšu do večera, taJEMNA slova.
Letí Ti kolem tak si je chyť.
Báseň vypadajíc, jak notová osnova.
Prsty Ti po zádech zatančit.
Tak trochu protočit se i do boku.
Hrát na Tobě hry, jak na enjoy stick u.
Proploužit se v objetí srdci, až k rozkroku.
Kampak to jdu, z Tebe nemám já potuchu.
A tak, když ty usneš prvni,
jsem s Tebou potichu.
Tak věř v sebe a sni.
Usínám, škrabkám, v rytmu Tvého dechu.
Děkuji lásko k basni, na věky věků.
V ní.
Přečteno 77x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Ondra, mkinka, Pettie
Komentáře (0)