Tohle je opravdu inferno stav
divnej epitaf
vždyť bez nožú
ženy ani cibuli nezmožú:-)
A sova na rameno jim patří odjakživa
to potvrdila by ti každá olympská boho diva:-)*
14.10.2024 01:45:24 | cappuccinogirl
olynpijská diva a už vítězívá?
tedy asi nad cibulí
ale já dělám chybu na chybu
a každou chvíli bulím
nelinko kde jsi ??? !!!
14.10.2024 16:16:40 | J's ..
Víš, kde je...
V srdci ji máš.
Právě to je jedno z míst, kde platí to - navěky*
14.10.2024 16:48:55 | cappuccinogirl