foto: cocoparisiene
MILOVÁNÍ
včera svlíkala se v trávě
dnes v peřinách
orosené pampelišky už nás znaj
my milujem se všude
přes okraj
běžných dní
pak to je požehnaná chvíle kterákoli
cokoli přes okraj je navýsost
a kdo si dokáže ten přesah dovolit a zvolit
je život sám v té Existenci dění - nikoli jen host!
07.11.2024 10:27:13 | šuměnka
šuměnko milá
opět jsi mě navštívila
jsem rád že Ti rozjasnila tvář
můj dík a úsměv je Tvůj honorář
hezký časy, v
07.11.2024 11:17:04 | mapato