Víno jdoucí k usebrání
ojíněné krví rozjímání
a v něm zrcadlo tvé tváře.
Podzim chřestící
skořápkami snění.
Tvé barvy pěti prstů
a slunce v kalužince nebe,
tak křehké jako vlásek vteřiny
mezi nádechem a výdechem tvé duše ...
..ale láska vždycky napoví
ač někdy "zapiklí" to do hádanky
a vhněte do koláčů makových
a nebo vepíše to do okrajů stránky...:)
08.11.2024 10:50:26 | šuměnka