dalo se to přečíst,
ještě je to začátečnické,
jakoby, vše může být
jinak za dva měsíce,
týdny
10.11.2024 10:51:23 | víc
Jo to je jasny, píšu teprve tak 3 týdny a proto bych byl rád za zpětnou vazbu, třeba vážně za ten měsíc nebo tak to bude mnohem lepší. Ale vážně díky za zpětnou vazbu
11.11.2024 00:41:32 | Luk511
Milostná poezie - gratuluji, že to právě prožíváš. Snad se to rozvine správným směrem... :)
Je tam pár originálních momentů, který se mi docela líbí, jako třeba "temná rosa", "smích jsem slyšel - neviděl ", "napraven tvým smíchem".
Jinak z toho na mě působí určitá nevypsanost, to se dá potrénovat častým psaním a čtením.
V první sloce mě ruší dvakrát "v noci" a taky v první a druhé "smích - smíchem". To první se dá nahradit třeba "hlas". Na začátku druhý sloky se mi.moc nelíbí "já rád - já rád", tam bych vynechal to "já", mohlo by zůstat jen "rád koukám..." atd. A misto třetího "rád" by mohlo být např. "Baví mě tě pozorovat...".
A v názvu máš asi překlep: pravé a právě, poddajně jsou tuším dvě "d". To se dá opravit - "Má díla" a "Změnit". :)
10.11.2024 07:43:51 | Koala
Jo díky. No já to právě píšu od srdce jak mě to napada a jako máš pravdu když si to tak čtu že by to znělo líp tak nebo tak, asi už to teď nebudu opravovat ale pro příště to teda skusim zlepšit. Ale vážně díky za zpětnou vazbu zvlášť tak rozvinutou, vážně si toho cením:)
11.11.2024 00:45:17 | Luk511