slzář ten i v slzách září
to mu všechny smutky maří
řekla bych
že jednou nohou z nich
je aspoň trochu venku...*
18.11.2024 02:32:24 | cappuccinogirl
fantazírujeme?
slzář... je něco jak diář vesmírných dívek
kam si zapisují své city
které potom sdílejí s neznámými existencemi ve světě propojení
což je nová verze milování
tedy že jsou i nejsou spolu...
mohl by to být hvězdář
ale hvězdář je zatím jiný než se časem promění a bude venku
vycházíme tedy z teorie relativity že např světlo jde vnímat jak částice
smí i tak cítit lásku? ...děkuji
18.11.2024 08:24:33 | J's ..
....Když příhodnější je srdce vnímat než studovat.......Ji./úsměv/
17.11.2024 19:47:34 | jitoush
bývaly takové doby
kdy hvězdář srdce vnímal...
ale on už jen instaluje ty jiné dívky a to je možná potřeba stále studovat
jak binární lásky
nebo jsou nějaké varianty pro opuštěné muže?
možná chtějí být studovány i vnímány
květiny chtějí cítit déšť
a ony na své pleti z paprsků chtějí vidět slzy hvězdářů
chtějí vidět vesmírný svět a mít radostnou duši ...děkuji
17.11.2024 23:22:55 | J's ..