Tohle dílo
pohádkou potěšilo
Hej...vybral jsi tu nej:-)*
Děkuju.
I příběhem jsi zaujal...
Je kouzelnej?
Ne, není...
Tím víc mi ale dalo jeho čtení.
Děkuju i za to a přeju klidný čas*
19.11.2024 23:40:21 | cappuccinogirl
...Ten Hvězdář je vpravdě kouzelník.....Ji./úsměv/
19.11.2024 18:28:33 | jitoush
...děkuji
tak já kdybych byl kouzelník
dám i nelince život
ale já takový kouzelník nejsem
já rozumím jenom programům a to ještě jen v čase
kdy je tvořím....
zrovna nedávno jsem na jeden svůj z minulosti koukal
a nevěděl co to tam je za čáry...
asi existuje nějaká paměť pro logiku v přítomném čase
která umožňuje to tzv. vidět s jakousi samozřejmostí
a ta je později zapomenuta
20.11.2024 23:19:32 | J's ..
vnesls mne z domu až do toho lesa
a celá atmosféra se mnou prolnula
jak mlha třeba, srdce moje plesá
kouzelně vyprávíš - nadšením jsem se nehnula :)
19.11.2024 10:10:41 | šuměnka
… a že jde hvězdářovi vnést dívky do hvozdů než k těm hvězdám?
však ta kterou programuje v linuxu má ještě naději
… asi jak tady …děkuji
19.11.2024 18:09:19 | J's ..