Anotace: ...*...
Dnešní den je tatér duše.
Tisíce drobných jehliček
našlo meridián lásky
a propíchalo ho do podoby NOVUM.
Navěky? Kdo ví...
Jak trvanlivé je, co se děje pod kůží?
Naivita je dynamit
a jen blázni si s ní hrají bez tlumiče.
Jenže já jsem blázen - do tebe
a asi proto klidně sedím
na soudku střelného prachu
a věřím na podušku snů,
co vsunuls mi pod zadek.
Boom sexplozí a fronta na růže.
Pozveš mě na sbírku lovesongů?
Měla bych zájem
máš ji velkou, bylo by co poslouchat.
Že bez tebe nejsem NIC, je blábol,
ale je prostě fakt, že s tebou
jsem
VÍC
víc - seš i sama za sebe / všemi obklopena
víc seš už jenom pro ten fakt, že stvořena s´ jak žena
**
vím, jak to myslíš - :) nedá mi, ale tu stejně říci
..i s ním jsi byla PŘEDTÍM víc - vždycky byl na ulici..
..stejně jak další ostatní - stejně jak láska, která
ti nyní v žilách bije marš - a nese k vyšším sférám
**(na ulici - myšleno - ve světě - jen rým :DD)
p.s. - a už chápu, proč máš v 1:45 chuť na vietnamskou kávu ;)*
21.11.2024 08:03:37 | šuměnka