obrázek: mapato (kI
ZVRHLÝ PŘEDSTAVENÍ
do řas padá ti rumělka
za chvíli slunce půjde spát
ani to však netuší
mou bolest v duši
netuší jak mám tě rád
do řas padá ti rumělka
pod nimi oči tvé bloudí
avšak ty mé nevidí
až uvidí možná se zastydí
jak ty mé na tobě loudí
do řas padá ti rumělka
brzy už vystřídá ji stín
slunce schová se za mou píseň
možná že i ucítí mou tíseň
pak snad nabídneš mi svůj klín
na řasy stín zvolna ti usedá
už halí zpola i tvé tělo
které na mém klíně
objímal bych ne zrovna líně
až to tvý tělo krásně by znělo
opřena o skálu
moře jí nohy omývá
prsa jí skrývá barevný šál
jako by se o ně bál
slunečních paprsků ubývá
skáču do moře
a plavu co mi síly dají
už abych tě držel v náručí
nic jiného mi nestačí
s mým tělem si vlnky hrají
náhle rozevřela svá stehna
a zaklonila svou krásnou hlavu
mezi stehny jí ruka kmitá
pak rozkoší jak zpitá
dívá se jak k ní plavu
poslední vlna mi pomáhá na břeh
konečně cítím oblé kamínky
stáčím pohled po mé vysněné
až tam k té skalní stěně
zas zůstanou mi jen vzpomínky?
místo u skály bylo prázdné
ta dívka už tam není
jen na zemi ležel barevný šál
jako by se mi smál
hrála jen pro mě to svý zvrhlý představení?
Příběh skvělej,
emoce z tvýho šálu jsou i můj šálek... kávy:-)
A teda ten obrázek, tak z toho...ohóóó...jsem PAF:-)
Je úžasnej*
27.11.2024 22:56:09 | cappuccinogirl
já bych to nazvala jiným příměrem :)
(ale vidina každého rozchází se v cíli)
opřena nahá o skálu - to je ten vjem
co toužebně tě přitáh´ - a pak zmýlil...
27.11.2024 09:50:50 | šuměnka