Nová naděje
dny mého života hoří jako svíce,
jejíž plamen se chvěje i plápolá,
nad vším už umyji si ruce,
cosi je nové, ale i dokola..
někdy těžký kámen, jindy křídla mám,
někdy trpký pláč,jindy úsměv sám,
co bude nyní, když poznala jsem tebe....
dal jsi mi naději, tak už mi ji neber...
Komentáře (3)
Komentujících (3)