Důležité je, že jsme takovou věc vůbec někdy prožili, jsou i tací, kteří ne...
13.04.2007 23:55:00 | Juhunka
ale bylo to napsáno krásně...jen bychom si asi při tom rozdávání měli nechat i něco pro sebe...život letí jako doširoka rozpřažená křídla albatrosa...co nezažijeme dnes.. zítřek nemusí přijít...
11.04.2007 20:58:00 | Verena