Všechno co chci
Všechno co chci je nenechat tě jít
když noc se s ránem střídá
přisypat ještě haldy písku do hodin
co naše chvíle sčítá
Noc prší jako zlatý déšť
pot po zádech mi stéká
a klouže v dlani, vím že chceš
být řekou, která vtéká
Být bleskem, který zapálí
hranice našich spjatých těl
čas ze džbánu lije svítání
a ty už zase abys šel..
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
Komentáře (4)
Komentujících (4)