Padl jsi srdcem na můj práh
Anotace: Je pozdě se ptát, zda nechám tě jít...
Noc jako život po životě
noc jako snění v jiném světě
začínáš se bát
Hřích jako zloděj po setmění
vyplení touhu, tvoje jmění
nenechá tě spát
Váhání hodím do propasti
vpiju se do rtů bez milosti
jak krvelačný pták
Zmítáš se, prosíš, naříkáš a křičíš
už nemůžu přestat, nemůžu, slyšíš!
padl jsi srdcem na můj práh
Komentáře (2)
Komentujících (2)