Moje Láska k Tobě....
Anotace: Nikdy bych nevěřila, že může někdo někomu tak moc chybět.
Moje Láska k Tobě...
...........
Proč nejde jen tak vzít, zabalit do kufru a poslat do Bermudského trojúhelníku?
Jakto, že nejde spálit ji jako tabák v cigaretě, kterou sis právě zapálil?
Kvůli čemu ji nemůžu vzít k holiči, nechat ji přistřihnout, zkrátit nebo nejlíp oholit?
Není přece nemožný ji ráno sníst k snídani.
Proč muselo uběhnout přes 365 dní, abych poznala, že už mě nedokážeš mít rád, natož milovat.
Prý historie...
//a má kolena se opět dotkla země//
Komentáře (2)
Komentujících (2)