holka, ty jsi zvláštní ..fakt.. minulý víkend jsem byl v čechách...někde blízko od Tebe...myslím... zastavil jsem na benzínce na bagetu..byly tam takové dvě dámy vedle..taky zastavily a kouřily..že nevíš co mě napadlo?:)) jsem cvok...to je známá věc..ale proč jsem si vzpoměl zrovna na Tebe to nevím..:)
21.04.2007 10:58:00 | Favi
Každý kdo není
alespoň způlky magor,
zákonitě nemůže
odborně kecat
do evoluce
lidského
nitra.
Jo!
18.04.2007 14:35:00 | HarryHH
Konečně začínám chápat tvá poselství. Asi si tě opravdu dám do oblíbených a budeš první. :-)
18.04.2007 09:44:00 | J.Švihovský