Ahoj Justýnko...to víš,že si to tam můžeš napsat...můžeš to napsat kamkoliv třeba i do novin(ale tam musíš napsat,že to psal Stimpre-kvůli autorskýmu zákonu.)Ale když to napíšeš na dveře - tak budu mít radost,že z toho máte radost vy dva.Děkuju.
18.04.2007 10:46:00 | STIMPRE
Jo splynutí srdce se srdcem, to dávné lidské posvěcení, když zdáse, jsme už před koncem, přichází nové oteplení.
Hezky vybásněné vyznání.
17.04.2007 21:32:00 | J.Švihovský