Anotace: Momentální nápad.
Lidem moc nevěřím, ikdyž záleží jak komu. Na štěstí, ani nevím jestli je vůbec štěstí v dnešní době opravdu štěstím. Láska, ta je dávno pryč, to je už jen prázdné slovo, které pozbylo významu a tudíž i důležitosti. A v boha nevěřím. Věřící říkají, že člověk je stvořen k obrazu božímu, ale v tom případě je bůh pěkná svině.
21.04.2007 12:52:00 | Rhiana E. Nebresk