Anotace: Jaké to asi je? Někdo Vás zradí a Vy nevíte zda máte něco podobného znova riskovat… Co byste udělali?
Sbírka: Básně 2
Zdá se mi to dobré.Taky si říkám, zda se do něčeho pouštět, aby to nedopadlo špatně.
18.04.2007 20:42:00 | losberundos
mohlo by to být zajímavé, jen přidat trochu víc na stylu... Vlastně tak trochu add. předchozí kritika...
jinak tvé básně se velmi hodí k tvému nicku... Byl to záměr? Jestli ano, tak je to začátek velmi osobitého a nového stylu... :) Možná se o tobě jednou budou učit (ne, že by to bylo dobře)
18.04.2007 19:13:00 | Ariana (Lori)