Hezky napsaná, ale mám dojem, že podobnou jsem četl a právě od Nezvala.
30.04.2007 06:47:00 | J.Švihovský
Myslím, že je krásné, že se člověku vůbec stýská... Připomnělo mi to něco krásného a zapomenutého. Rozhodně Vám musím vyjádřit hluboký obdiv, neboť jste pouze o jeden rok mladší než já. U nás má celá rodina radost, když má hlava rodiny odjet a myši budou mít pré! Berte to s velkou mírou nadsázky, báseň je krásná!
P.S.: Třeba mne tento stav také ještě jednou potká...
20.04.2007 14:05:00 | Juhunka