Chtěl bych Tě potkat v lukách...Jestli taky tak krásně líbáš jako o tom píšeš...;-))
19.05.2007 11:28:00 | Kozoroh 1
Tak to je zvujomalebně krásné! Jak neobyčejně lze popsat "pouhý" polibek... i se vším, co k němu může patřit...
20.04.2007 16:52:00 | Gregy
Hmm...
Ono po předchozím komentáři není co dodat.
Původně jsem chtěla napsat, že tak lyrický popis polibku čtu poprvé - jen závěr je smutný, leč ...
20.04.2007 16:51:00 | Judita