Anotace: Láska je mrcha, věk je jí u prdele!
Moc krásná básnička, opravdu mě dostala. Díky za koment i tu vyhlídku, že díky Tvému plánovanému přírůstku náš národ nevyhyne. Držím palce, ať se Ti vše podaří.
23.04.2007 23:47:00 | Psavec
děsila mně délka..jsem ráda že mně nevyděsila úplně. pře to bylo krásdné počtení
23.04.2007 17:26:00 | BlackTangerine
Výtěčná. A nebraň se. Uvidíš, ať stane se co stát se má nemá smysl srdci něco zakazovat.
23.04.2007 17:12:00 | J.Švihovský
Pěkně jsi to zveršovala.líbí se mi.Má to příběh.
Dobře,že jsi to rozdělila do částí.Získaloto na úpravě.
Krásná.
23.04.2007 16:57:00 | s.e.n