Chěla jsem..
Anotace: A jak to dopadlo?, nic z toho jsem neudělala a stejně jsi můj, však bez všeho, co se mi na Tobě líbilo a kvůli čemu jsem se tak šíleně až bláznivě zamilovala!
Chtěla jsem za Tebe položit život,
za úsměv tvůj zabíjet.
Chtěla jsem utajit svůj důvod,
za doteky dlaně Tvé pojmout jed.
Chtěla jsem stát se součástí Tvého světa,
vzdát se vlastního příběhu.
Chtěla jsem, aby mě těšila ta známá věta.
abych připlula blíže k Tvému břehu.
Chtěla jsem za Tebe vypít moře,
přeplout široký oceán.
Chtěla jsem otrhat kvítky růže,
sklidit v zimě širý lán.
Komentáře (5)
Komentujících (5)