V noci
Anotace: Ani nevím, složila jsem to v noci :-)
Stávám se tebou,
v myšlenkách se ukrývám.
Jen vzpomínky mne vedou,
promiň, že až nyní se ozývám.
Už nechci sama v noci být,
stejně jako ty.
Chci mít v duši klid
a vyjít z nicoty.
Jsem všechno,
co jsi ty.
Ale varuji tě, nesnáším techno
a ráda jím špagety.
Nechceš být přece sám,
pojď ke mě blíž.
Otevřenou náruč tobě mám,
jen ty vstoupit smíš.
Komentáře (3)
Komentujících (3)