Anotace: bez čeho člověk nedokáže žít
každý ne, Kopretinko... když jsme nešťastně zamilovaní, myslíme si, že ten druhý si naší lásky necení... a je to pravda, ne?=)
08.01.2008 20:34:00 | Simísek
...asi vzduch ...který dýcháme s tím koho milujeme ...
...nebo ne ...
...:) ...
25.04.2007 18:05:00 | WhiteSkull
!!! mám spoustu otazníků k básni...!!! ale to počká na víkend :-)
A láska? To určitě není věc (anotaci bych reklamovala :-D)
25.04.2007 16:35:00 | Levandule