Projdi se mojí zahradou
Anotace: Trháš lístky sedmikrásky, zda náhoda ti napoví, nevíš, že kvítek naší lásky už dávno svět ti provonil?
Projdi se mojí zahradou
napij se z květu mého ženství
opij se slastnou nádherou
ochutnej šťávu od neřesti
Rozloupni skořápky mých rtů
tam najdi každý jeden vzdech
a v ústech svých jak v poháru
rozlij tu touhu, pak sát mě nech
Posbírej kapky vzrušení
ve větvích paží ztrať svůj vzdor
až dotkneš se hranic toužení
dojdeme spolu na vrchol
Komentáře (2)
Komentujících (2)