Navždy
Já miluji Tě.
Neodvratně a klidně,
v mlčení...
A můžeš řezat rány,
až bolest začne stékat,
láska je zcelí třpytným obvazem.
...je marné řezat rány.
Vymizí všechna bolest
v závrati naděje...
Nechápeš lásko?
Je to zcela prosté.
Přitiskni jenom
svou tvář blíž
a uslyšíš srdce...
Já miluji Tě.
Přečteno 654x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (1)
Komentujících (1)