Spetka depresi jeste nikoho nezabila a basnikum jsou mnohdy inspiraci....ale take zhoubou pozor na to....Laska.....Ach to slovo....radsi bez komentare.....a co se tveho psani pujde to lip......urcite pujde....poradim....snad a pak sama uvidis...ale nejspis sou to jen zacatky....ja jsem taky samouk....a proto tolik vdecim kritikum.....protoze nebyt jich myslel bych si ze jsem dobrej a nic by me nehnalo dobredu......Takze koukej trenovat a taky se rozbehni.....pokud ti to za to stoji...
02.11.2007 16:03:00 | UNDEAD
je moc hezká,jen by mě zajímalo jestli pravdivá.ale jinak je fakt nádherná!!:-)
13.05.2007 18:55:00 | pogísek
Mno mě to moc uchvacující nepřijde ale tak myslím že na svůj věk máš dobré základy
28.04.2007 21:23:00 | kukaska