Srdce srdci
Anotace: Nejsem si jistá, jestli to zrovna sem, do Lásky, patří. Hlavně proto, že sama přesně nevím, o čem to je. Jen jsem nechala myšlenky kapat na papír a tohle vzniklo.
Srdce srdci
Srdce srdci vzalo
Upomínku štěstí,
Srdce srdci dalo
Tvrdou ránu pěstí,
Srdce srdci dalo - vzalo,
Romantiku malovalo,
Slibovalo, ale lhalo,
I když možná milovalo...
Srdce srdci -
Černou růži,
Srdci srdce -
Mrtví muži,
Srdce srdci -
Trny v kůži,
Srdci srdce -
Strach se úží...
Srdce srdci vzalo
Touhu večernice,
Srdce srdci dalo
Hlavu nevěrnice,
Srdce srdci bere - dává,
Krása je a není pravá,
Naposledy křídly mává
A pak zvadne - to se stává...
Srdce srdci -
Bez zábrany,
Srdci srdce -
Mrtvé dámy,
Srdce srdci -
Klíč od brány,
Srdci srdce -
Modré vrány...
Zří
Hejna
Tobě nad hlavou,
Hejna
Rudou dálavou,
Hejna
Marnou záplavou
Lží...
Přečteno 615x
Tipy 9
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Nergal, pejrak, Chobotnička, Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)