Nikdy jsem nechtěla
Anotace: Z rozbitého džbánku naše srdce krvácí...
Nikdy jsem nechtěla
sbírat střepy a lepit prasklý džbán
a dívat se na to jak docela
a úplně láska se rozpadá
jak zvoní umíráčkem
a místo aby křičela
jen skřípe zvadlým hlasem
i když dřív pěnila
hnala se řekou našich cév
a vanilkou voněla
teď chutná jak hadí polibek
ne nikdy jsem nechtěla
být kapkou jedu na tvých rtech
být duší co bez těla
rtěnkou čmárá po oknech
aby ti sdělila
že přetekla voda ve vaně
a lilie bílá odkvetla
že balancujeme na hraně
a já to takhle nechtěla
že prát cizí šminky už mě nebaví
a sotva bych si navykla
hrát hru kdo z nás je bez viny
ne to jsem vážně nikdy nechtěla
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: Marupiara, Kozoroh 1
Komentáře (6)
Komentujících (6)