....:::: Pro kašenku ::::....
Na zádech ležím
a těžce dýchám.
Po tobě toužím
a tiše vzdychám.
Ležím a koukám na hvězdy,
jediné na co myslím
jsi jen ty.
V bledém světle vidím tvou tvář.
Vidím, jak jsi šťastná,
jak se usmíváš.
A má grimasa v úsměv se mění
a srdce doufá,
že všechno se změní,
že budu tě držet v náručí,
že tě budu líbat,
až se mi hlava zatočí
a nebudu moct dýchat.
Ale to věechno jsou jen sny.
Nikdy nebudu líbat tvé rty,
nikdy tě nebudu držet v náručí,
ale jedno, jedno ti zaručím.
Milovat tě budu vždy.
Komentáře (0)