Kočky mají přece devět životů! Tak na něj kašli a těš se z těch zbylích osmi! Ještě bude prstíčkem hrabat, ale to, co si nechal proklouznout mezi prsty, už nezíská zpět!;o)))
14.05.2009 11:27:00 | Kozoroh 1
Až mě to dojalo....Na mě mysleli,i když nejsou spolu...dopadlo to dobře...mám je oba ráda.
06.05.2007 16:30:00 | Haňa,dívka do nepohody
Když se jedná i o děti, jsou slova zbraněmi. Dospělý ledacos vydrží, ale děti..?Moc krásně jsi to popsala.
03.05.2007 18:30:00 | Theara