Je zajímavé, jak lidé dokáží psát o svých zkušenostech..někdy si tak říkám, zda by měli o čem psát kdyby něco z toho, co se jim děje každý den neprožili..
Tvá báseň se mi velmi líbí..něco podobného prožívám skoro pokaždé..ale i přesto věřím, že jednou už nebudu až ta druhá, a že se najde ten, který nebude vybírat z více a vybere si rovnou mě..
Držím ti palce a pokračuj v psaní, píšeš krásně..
24.03.2008 16:50:00 | LOMI
Je krásná. Prožila jsem podobnou zkušenost, co se dá dělat, prosit aby se vrátil? Né to nebudu, hrdá jsem nikdy nebyla, ale chci být teď. Tak se zas těším na to co přijde a že to bude krásný...
02.08.2007 10:54:00 | grázlík
už druhý náraz během pár chvil. Páni... ale já na to našel lék. mám ho v "osobních údajích" :)
03.05.2007 22:51:00 | Petals
taky jsem to prožila....vyjádřila jsi to vskutku báječně!100 a ještě více procent!!!
03.05.2007 20:39:00 | Janis Joplin