Myslím, že někdo, kdo má na tak čistý cit tenhle názor, nikdy nemiloval... Nebyla to láska, nýbrž pouhá zamilovanost... A jako ten, kdo nepatří mezi blázny zkorumpované dnešní dobou mohu říct, že mám pravdu...
11.09.2009 20:49:00 | Shirai Yoshiro
Láska je někdy pjekná potovora :o(
Doufám, že dneska už je to lepčíííí :o)))
11.01.2008 21:44:00 | Beepat