Je to nádherné!
Tvůj něžný popis líbezné krásy nevěstiny ve mně evokuje lnádherné představy na to, co už jsou jen pouhé vzpomínky...
Když jde, jak by se vznášel sen,
co právě s nocí uplývá,
já hledím za ní okouzlen,
ona ví a svou cenu zná!
Jen pro Ni stojí za to žít,
i umírat, když třeba je,
poslední kapku vycedit
krve své během souboje,
jímž rytíř hájí pověst té,
pro niž má smysl žít,
té nejhezčí a jediné,
co v srdci svém chci mít!
A když si svléká bílý šat
v kouzelné noci svatební,
chci vášnivě ji milovat,
do konce svých dnů být jen s ní!
07.12.2007 13:58:00 | Kozoroh 1